СТАНЕТЕ ПРЕПРОДАВАЧ И ИМАЈТЕ СВОЈ БИЗНИС!

 
Сакате да бидете препродавач?

Станете препродавач и бидете дел од светот на IPTV. Ви нудиме најквалитетен IPTV сервис, нашиот стриминг сервер е управуван од највисоко квалитетна платформа за IPTV “Xtream-Codes”.

UltraKom ви нуди повеќе од 3.000 канали од 20 земји.

Ви нудиме панел каде што ќе можете лесно да додавате, да управувате и да активирате линии на вашите корисници.

Што вам не ви треба?
 • Не мора да бидете техничар.
 • Не мора да ја напуштите сегашната работа.
 • Не мора да имате ваш сервер и нема да имате многу трошоци.
 • Потребно ви е само IPTV панел каде што ќе можете да генерирате m3u листа или да додаете корисник кој користи Mag уред.

 

Xtream-Codes платформата ви дозволува да:
 • Пристапите кон вашата платформа од било кој пребарувач (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer…и така натака).
 • Креирајте линија за неколку секунди со корисничко име и лозинка.
 • Оставете ваша белешка на секоја линија( Број телефон, е-пошта, презиме…) за да можете полесно да ги познавате вашите корисници.
 • Активирајте било каков пакет во зависно кој пакет корисникот го одбрал(24 часа, 1 месец, 3 месеци, 6 месеци и 12 месеци).
 • Уредувајте ја листата, паузирајте, стопирајте и продолжете ја листата само со еден клик.
 • Генерирајте m3u листа во било каков формат, во зависно вашиот корисник што уред користи.(simple m3u, m3u_plus и уште многу други).
 • Додадете MAG линија лесно, само додадете ја MAC адресата и portal URL.

Потребни ви се само 2 работи за да станете препродавач на нашите услуги, панел и кредити.

Сите ваши потреби за вашиот корисник се уред и брза интернет конекција.

Пакети за препродавачи

Нашите цени се јасни и едноставни:

 • 1 Кредит= 1 Месец Претплата
 • 3 Кредити= 3 Месеци Претплата
 • 6 Кредити= 6 Месеци Претплата
 • 12 Кредити= 12 Месеци Претплата
Минимална уплата е 50 кредити!

За повеќе информации контактирајте не на

Е-маил – [email protected]

Viber – +38979340113

 

 

Горе
mk_MKMacedonian